Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN 56 0160-16 - Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 16: Stanovení nerozpustných látek
Sponsored link
Vydáno: 01.11.1995
ČSN 56 0160-16 - Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 16: Stanovení nerozpustných látek

ČSN 56 0160-16

Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 16: Stanovení nerozpustných látek

Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
Označení normy:ČSN 56 0160-16
Třídící znak:560160
Počet stran:8
Vydáno:01.11.1995
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:18385
DESCRIPTION

ČSN 56 0160-16

Tato šestnáctá část normy se používá pro stanovení nerozpustných látek v cukru vážkovou metodou za standardních podmínek. Norma obsahuje tyto kapitoly: kapitolu 1 - Předmět normy, kapitolu 2 - Podstata metody, kapitolu 3 - Přístroje a pomůcky, kapitolu 4 - Chemikálie a činidla, kapitolu 5 - Vzorkování, kapitolu 6 - Příprava ke zkoušce, kapitolu 7 - Postup zkoušky, kapitolu 8 - Vyjádření výsledků a kapitolu 9 - Protokol o zkoušce. Podstata metody a postup při provádění normalizované zkoušky je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0160-16 byla vydána v listopadu 1995. Nahradila čl. 37 ČSN 56 0160 - Metody zkoušení cukrovarských výrobků z 12.10.1971.