Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN 56 0187-4 - Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 4: Stanovení diastatické mohutnosti sladových výtažků metodou SFA
Sponsored link
Vydáno: 01.12.2012
ČSN 56 0187-4 - Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 4: Stanovení diastatické mohutnosti sladových výtažků metodou SFA

ČSN 56 0187-4

Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 4: Stanovení diastatické mohutnosti sladových výtažků metodou SFA

Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
Označení normy:ČSN 56 0187-4
Třídící znak:560187
Počet stran:8
Vydáno:01.12.2012
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:92035
DESCRIPTION

ČSN 56 0187-4

Norma rozšiřuje možnost stanovení diastatické mohutnosti sladových výtažků s využitím přístrojového vybavení. Tato norma definuje stanovení diastatické mohutnosti u sladových výtažků metodou SFA. Oproti metodě, která je uvedena v ČSN 56 0187-3, je toto stanovení časově méně náročné a vhodnější při zpracování větší série vzorků. Diastatická mohutnost vyjadřuje enzymový potenciál sladového výtažku, převážně beta-amylázy a je důležitým kvalitativním parametrem sladových výtažků.