Homepage>ČSN 56 0246-11 - Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení popela a jeho zásaditosti
Sponsored link
Vydáno: 01.01.1983
ČSN 56 0246-11
Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení popela a jeho zásaditosti
Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
Označení normy:
ČSN 56 0246-11
Třídící znak:
560246
Počet stran:
8
Vydáno:
01.01.1983
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
29477
DESCRIPTION
ČSN 56 0246-11
Touto jedenáctou částí normy se zavádí ST SEV 3009-81 Výrobky zpracování ovoce a zeleniny. Metody stanovení popela a jeho zásaditosti, jako ČSN, jíž se pro potřeby ČSSR (ČSFR) popř. ČR v normě RVHP doplnil, jeden článek. Podstata normalizované metody a postup při provádění normalizované zkoušky je (podrobně) popsán. Norma tedy stanovuje postupy pro provádění některých zkoušek (metod) zjišťování a/nebo ověřování znaků jakosti, důležitých z hlediska hygieny výživy. ČSN 56 0246-11 byla schválena 6.12.1982 a nabyla účinnosti od 1.1.1983. Nahradila čl. 54 ČSN 56 0246 z 30.9.1964.