Homepage>ČSN 56 0520-2 - Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 2: Odběr vzorků
Sponsored link
Vydáno: 01.03.1995
ČSN 56 0520-2
Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 2: Odběr vzorků
Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
Označení normy:
ČSN 56 0520-2
Třídící znak:
560520
Počet stran:
8
Vydáno:
01.03.1995
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
17383
DESCRIPTION
ČSN 56 0520-2
Tato část normy stanoví podmínky a způsob odběru vzorků ke stanovení jakosti krup, rýže, jáhel, loupané pohanky, loupaného hrachu a loupané čočky, podle metod uvedených v dalších částech této normy*). *) Pro mikrobiologické zkoušení výrobků se vzorky odebírají podle Výnosu Ministerstva zdravotnictví a sociálních věcí ČR hlavního hygienika ČR č. 75/1990 sb. Hygienické předpisy, o mikrobiologických požadavcích na poživatiny a jejich obaly, reg. v částce 71/1991 Sb.