Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN 58 0170-4 - Metódy skúšania majonéz. Stanovenie sušiny
Sponsored link
Vydáno: 01.04.1983
ČSN 58 0170-4 - Metódy skúšania majonéz. Stanovenie sušiny

ČSN 58 0170-4

Metódy skúšania majonéz. Stanovenie sušiny

Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
2.62 €
Označení normy:ČSN 58 0170-4
Třídící znak:580170
Počet stran:4
Vydáno:01.04.1983
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:29579
DESCRIPTION

ČSN 58 0170-4

Část 4 normy určuje zkušební metodu pro stanovení sušiny v základních a ochucených majonézách, majonézových omáčkách, krémech a pomazánkách. Všeobecná ustanovení jsou uvedena v ČSN 58 0170 část 1. Stručná třístránková část 4 této normy není dělena na kapitoly a jen podrobně popisuje normalizovanou metodu. Norma také (nepřímo) stanovuje některé kvalitativní znaky (jakosti) významné pro hygienu výživy, protože obsahuje požadavky na provádění metody jejich zjišťování (ověřování). ČSN 58 0170 část 4 byla schválena 24.12.1981 a nabyla účinnosti od 1.4.1983. Nahradila čl. 14 a 15 ČSN 58 0170 z 16.11.1963.