Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN 58 0703-3 - Metody zkoušení dehydratovaných výrobků a ochucovadel - Část 3: Senzorické zkoušení
Sponsored link
Vydáno: 01.03.1999
ČSN 58 0703-3 - Metody zkoušení dehydratovaných výrobků a ochucovadel - Část 3: Senzorické zkoušení

ČSN 58 0703-3

Metody zkoušení dehydratovaných výrobků a ochucovadel - Část 3: Senzorické zkoušení

Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
3.41 €
Označení normy:ČSN 58 0703-3
Třídící znak:580703
Počet stran:8
Vydáno:01.03.1999
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:54302
DESCRIPTION

ČSN 58 0703-3

Tato třetí část normy stanoví popis senzorického pracoviště a způsob senzorického zkoušení dehydratovaných výrobků a ochucovadel. Dehydratované výrobky se dělí do těchto skupin: - dehydratované polévky, - dehydratované omáčky, - instantní polévky, - bujony, - hotové pokrmy, - dresinky, - ochucovadla. Senzorické vlastnosti výrobku, barva, vzhled, vůně a chuť se posuzují podle požadavků uvedených v příslušných technických normách. Všeobecná ustanovení platná pro tuto část normy jsou obsažena v ČSN 58 0703-1. Norma také (nepřímo) stanovuje některé kvalitativní znaky (jakosti) významné pro hygienu výživy, protože obsahuje požadavky na provádění metod jejich zjišťování (ověřování). ČSN 58 0703-3 byla vydána v březnu 1999. Tato část spolu s částmi 1 až 2 a 4 až 12 nahrazuje ČSN 58 0703 z 21.8.1963 v celém rozsahu.