Homepage>ČSN EN 1134 - Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení obsahu sodíku, draslíku, vápníku a hořčíku atomovou absorpční spektrometrií (AAS)
Sponsored link
Vydáno: 01.10.1996
ČSN EN 1134
Ovocné a zeleninové šťávy. Stanovení obsahu sodíku, draslíku, vápníku a hořčíku atomovou absorpční spektrometrií (AAS)
Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
6.17 €
Označení normy:
ČSN EN 1134
Třídící znak:
560405
Počet stran:
12
Vydáno:
01.10.1996
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
20128
DESCRIPTION
ČSN EN 1134
Tato norma specifikuje metodu stanovení obsahu sodíku, draslíku, vápníku a hořčíku v ovocných a zeleninových šťávách a podobných výrobcích atomovou absorpční spektrometrií.