Homepage>ČSN EN 1137 - Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny citronové (citrátu). NADH spektrofotometrická metoda
Sponsored link
Vydáno: 01.10.1996
ČSN EN 1137
Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny citronové (citrátu). NADH spektrofotometrická metoda
Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
6.17 €
Označení normy:
ČSN EN 1137
Třídící znak:
560408
Počet stran:
12
Vydáno:
01.10.1996
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
20131
DESCRIPTION
ČSN EN 1137
Tato norma specifikuje metodu enzymového stanovení obsahu kyseliny citronové přítomné ve formě kyseliny nebo jejích solí v ovocných a zeleninových šťávách a podobných výrobcích.