Homepage>ČSN EN 1139 - Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny D-isocitronové. NADPH spektrofotometrická metoda
Sponsored link
Vydáno: 01.10.1996
ČSN EN 1139
Ovocné a zeleninové šťávy. Enzymové stanovení obsahu kyseliny D-isocitronové. NADPH spektrofotometrická metoda
Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
6.17 €
Označení normy:
ČSN EN 1139
Třídící znak:
560410
Počet stran:
12
Vydáno:
01.10.1996
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
20133
DESCRIPTION
ČSN EN 1139
Tato norma specifikuje metodu enzymového stanovení obsahu kyseliny D-isocitronové přítomné ve formě kyseliny nebo jejích solí nebo esterů a laktonů v ovocných a zeleninových šťávách a podobných výrobcích.