Homepage>ČSN EN 12014-2 - Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině
Sponsored link
Vydáno: 01.08.2018
ČSN EN 12014-2
Potraviny - Stanovení obsahu dusičnanů a/nebo dusitanů - Část 2: Metoda HPLC/IC pro stanovení obsahu dusičnanů v zeleninových výrobcích a zelenině
Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
8.40 €
Označení normy:
ČSN EN 12014-2
Třídící znak:
560021
Počet stran:
20
Vydáno:
01.08.2018
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
505599
DESCRIPTION
ČSN EN 12014-2
Tato norma specifikuje metody vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC) a iontové chromatografie (IC) pro stanovení obsahu dusičnanů v zelenině a zeleninových výrobcích. Tuto metodu lze použít pro vzorky s obsahem 25 mg/kg a vyšším.