Homepage>ČSN EN 12855+A1 - Potravinářské stroje - Rotační mísové kutry - Bezpečnostní a hygienické požadavky
Sponsored link
Vydáno: 01.12.2010
ČSN EN 12855+A1
Potravinářské stroje - Rotační mísové kutry - Bezpečnostní a hygienické požadavky
Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
16.12 €
Označení normy:
ČSN EN 12855+A1
Třídící znak:
513080
Počet stran:
40
Vydáno:
01.12.2010
Harmonizace:
Norma je harmonizována
Katalogové číslo:
87347
DESCRIPTION
ČSN EN 12855+A1
Tato evropská norma stanovuje požadavky na mísové kutry používané jako stacionární a umístěné na podlaze nebo ve výšce stolu. Mísové kutry jsou potravinářské stroje používané ke zpracování čerstvého nebo zmraženého masa, masných produktů, ryb a zeleniny v rotující míse. To je prováděno prostřednictvím svislých nožů rotujících kolem téměř vodorovné osy. Tato norma se vztahuje na všechna významná nebezpečí, nebezpečné situace a události rotačních mísových kutrů, když jsou používány, jak je zamýšleno, a za podmínek, které jsou rozumně předvídatelné výrobcem. Tato evropská norma stanovuje nebezpečí, která mohou nastat během uvedení do provozu, činnosti, čištění, používání, údržby a ukončení provozu stroje. Tato norma neplatí pro mísové kutry používané v domácnosti