Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN EN 13621+A1 - Potravinářské stroje - Sušiče salátu - Bezpečnostní a hygienické požadavky
Sponsored link
Vydáno: 01.11.2010
ČSN EN 13621+A1 - Potravinářské stroje - Sušiče salátu - Bezpečnostní a hygienické požadavky

ČSN EN 13621+A1

Potravinářské stroje - Sušiče salátu - Bezpečnostní a hygienické požadavky

Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
16.12 €
Označení normy:ČSN EN 13621+A1
Třídící znak:514060
Počet stran:40
Vydáno:01.11.2010
Harmonizace:Norma je harmonizována
Katalogové číslo:87103
DESCRIPTION

ČSN EN 13621+A1

Tato norma stanovuje bezpečnostní a hygienické požadavky na konstrukci a výrobu sušičů salátu, vzhledem k instalaci, čištění, odstraňování uváznuté potraviny, plnění, údržbě a vyřazení z provozu. Funkce odstřeďování je dosahováno rotací perforovaného koše, ve kterém je umístěn zpracovávaný produkt. Tento dokument platí pro stroje, které jsou určené k používání v restauračních a podnikových velkokuchyních, které mají otáčky mezi 300 min-1 a 900 min-1 , mají jmenovitý výkon nižší než 2 kW, a mají jmenovitý objem koše menší než 100 l. Tyto stroje mohou být stacionární nebo pohyblivé. Stroje, kterých se týká tento dokument, jsou spotřebiče, které jsou určené k odstraňování vody, přítomné na salátu po praní, odstřeďováním. Tyto stroje mohou být také používány pro odstřeďování jiné zeleniny, jako např. špenátu, řeřichy, ředkviček, zelených fazolových lusků apod. Stroje obsažené v tomto dokumentu nejsou určeny k tomu, aby byly čištěny vysokotlakými vodními tryskami. Tato evropská norma se zabývá všemi významnými nebezpečími, nebezpečnými situacemi a událostmi týkajícími se sušičů salátu, když jsou používány, jak je určeno, a za podmínek předpokládaných výrobcem