Homepage>ČSN EN 15850 - Potraviny - Stanovení zearalenonu v dětské výživě na bázi kukuřice, ječné mouce, kukuřičné mouce, polentě, pšeničné mouce a výživě na bázi obilovin pro kojence a malé děti - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce a fluorescenční detekcí
Sponsored link
Vydáno: 01.01.2012
ČSN EN 15850
Potraviny - Stanovení zearalenonu v dětské výživě na bázi kukuřice, ječné mouce, kukuřičné mouce, polentě, pšeničné mouce a výživě na bázi obilovin pro kojence a malé děti - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce a fluorescenční detekcí
Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
8.40 €
Označení normy:
ČSN EN 15850
Třídící znak:
560676
Počet stran:
20
Vydáno:
01.01.2012
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
89824
DESCRIPTION
ČSN EN 15850
Tato evropská norma specifikuje metodu stanovení zearalenonu v dětské výživě na bázi kukuřice, ječné mouce, kukuřičné mouce, polentě, pšeničné mouce a výživě na bázi obilovin pro kojence a malé děti metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC) s imunoafinitním přečištěním a fluorescenční detekcí. Tato metoda byla validována ve dvou mezilaboratorních studiích. První studie byla zaměřena na analýzu vzorků dětské výživy na bázi kukuřice, ječné mouky, kukuřičné mouky, polenty a pšeničné mouky v rozsahu od 10 µg/kg do 335 µg/kg a druhá studie byla zaměřena na analýzu vzorků výživy na bázi obilovin pro kojence a malé děti v rozsahu od 9 µg/kg do 44 µg/kg.