Homepage>ČSN EN 15948 - Obiloviny - Stanovení vlhkosti a bílkovin - Stanovení v celých zrnech metodou spektroskopie v blízké infračervené oblasti
Sponsored link
Vydáno: 01.04.2021
ČSN EN 15948
Obiloviny - Stanovení vlhkosti a bílkovin - Stanovení v celých zrnech metodou spektroskopie v blízké infračervené oblasti
Format
Availability
Price and currency
Anglicky Hardcopy
In stock
8.39 €
Označení normy:
ČSN EN 15948
Třídící znak:
461089
Počet stran:
20
Vydáno:
01.04.2021
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
511767
DESCRIPTION
ČSN EN 15948
This document defines a routine method for the determination of moisture and protein contents in whole kernels of wheat and barley using near infrared spectroscopy in the constituent ranges: - for wheat: - moisture content minimum range from 8 % to 22 %; - protein content minimum range from 7 %DM to 20 %DM. - for barley: - moisture content minimum range from 8 % to 22 %; - protein content minimum range from 7 %DM to 16 %DM. This document describes the modalities to be implemented by the supplier (5.3 and 5.4) and the user of the method.