Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN EN 16620 - Analýza potravin - Stanovení furanu v kávě a v kávových produktech metodou plynové chromatografie s hmotnostním detektorem a s headspace technikou dávkování vzorků (HS GC-MS)
Sponsored link
Vydáno: 01.12.2015
ČSN EN 16620 - Analýza potravin - Stanovení furanu v kávě a v kávových produktech metodou plynové chromatografie s hmotnostním detektorem a s headspace technikou dávkování vzorků (HS GC-MS)

ČSN EN 16620

Analýza potravin - Stanovení furanu v kávě a v kávových produktech metodou plynové chromatografie s hmotnostním detektorem a s headspace technikou dávkování vzorků (HS GC-MS)

Format
Availability
Price and currency
Anglicky Hardcopy
In stock
8.37 €
Označení normy:ČSN EN 16620
Třídící znak:580115
Počet stran:20
Vydáno:01.12.2015
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:98367
DESCRIPTION

ČSN EN 16620

This European Standard specifies a method for the determination of furan in coffee and coffee products with headspace-gas chromatography-mass spectrometry (HS-GC-MS), see [1] and [2]. Coffee products in the scope of this method are extracts which have been spray-dried, agglomerated or freeze-dried. The method has been validated in an interlaboratory study via the analysis of naturally contaminated samples of spray-dried coffee, freeze-dried coffee and ground roasted coffee ranging from 264 µg/kg to 2 840 µg/kg.