Homepage>ČSN EN 16802 - Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických specií - Stanovení anorganického arsenu v potravinách mořského a rostlinného původu metodou anexové iontově výměnné HPLC-ICP-MS po extrakci na vodní lázni
Sponsored link
Vydáno: 01.10.2016
ČSN EN 16802
Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických specií - Stanovení anorganického arsenu v potravinách mořského a rostlinného původu metodou anexové iontově výměnné HPLC-ICP-MS po extrakci na vodní lázni
Format
Availability
Price and currency
Anglicky Hardcopy
In stock
8.40 €
Označení normy:
ČSN EN 16802
Třídící znak:
560062
Počet stran:
16
Vydáno:
01.10.2016
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
500421
DESCRIPTION
ČSN EN 16802
This European Standard describes a procedure for the determination of inorganic arsenic in foodstuffs of marine and plant origin by anion-exchange HPLC-ICP-MS following waterbath extraction. This method has been validated in an interlaboratory test on white rice, wholemeal rice, leek, blue mussels, fish muscle and seaweed with an inorganic arsenic mass fraction in the range 0,073 mg/kg to 10,3 mg/kg [1].