Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN EN ISO 11816-2 - Mléko a mléčné výrobky - Stanovení aktivity alkalické fosfatázy - Část 2: Fluorimetrická metoda pro sýry
Sponsored link
Vydáno: 01.10.2024
ČSN EN ISO 11816-2 - Mléko a mléčné výrobky - Stanovení aktivity alkalické fosfatázy - Část 2: Fluorimetrická metoda pro sýry

ČSN EN ISO 11816-2

Mléko a mléčné výrobky - Stanovení aktivity alkalické fosfatázy - Část 2: Fluorimetrická metoda pro sýry

Format
Availability
Price and currency
Anglicky Hardcopy
In stock
12.91 €
Označení normy:ČSN EN ISO 11816-2
Třídící znak:570532
Počet stran:32
Vydáno:01.10.2024
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:519924
DESCRIPTION

ČSN EN ISO 11816-2

This document specifies a fluorimetric method for the determination of alkaline phosphatase (ALP) (EC 3.1.3.1) activity in cheese. This method is applicable to soft cheeses, semi-hard and hard cheeses provided that the mould is only on the surface of the cheese and not also in the inner part (e.g. blue veined cheeses). For large hard cheeses, specific conditions of sampling apply.