Homepage>ČSN EN ISO 17718 - Pšeničná mouka a pšeničná celozrnná mouka (Triticum aestivum L.) - Stanovení reologického chování v závislosti na míchání a zahřívání
Sponsored link
Vydáno: 01.09.2015
ČSN EN ISO 17718
Pšeničná mouka a pšeničná celozrnná mouka (Triticum aestivum L.) - Stanovení reologického chování v závislosti na míchání a zahřívání
Format
Availability
Price and currency
Anglicky Hardcopy
In stock
19.69 €
Označení normy:
ČSN EN ISO 17718
Třídící znak:
461506
Počet stran:
52
Vydáno:
01.09.2015
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
97714
DESCRIPTION
ČSN EN ISO 17718
This International Standard specifies the determination of rheological behaviour as a function of mixing and temperature increase. It is applicable to all wholemeal and flour samples from industrial or laboratory milling of wheat (Triticum aestivum L.). NOTE: Wheat can be milled in the laboratory according to the methods described in ISO 27971[5] or in BIPEAguidance document BY.102.D.9302.[7]