Homepage>ČSN EN ISO 19343 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Detekce a kvantifikace histaminu v rybách a produktech rybolovu - HPLC metoda
Sponsored link
Vydáno: 01.12.2018
ČSN EN ISO 19343
Mikrobiologie potravinového řetězce - Detekce a kvantifikace histaminu v rybách a produktech rybolovu - HPLC metoda
Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
8.40 €
Označení normy:
ČSN EN ISO 19343
Třídící znak:
560113
Počet stran:
20
Vydáno:
01.12.2018
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
506419
DESCRIPTION
ČSN EN ISO 19343
Tato norma specifikuje metodu vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC) pro stanovení histaminu v rybách a produktech rybolovu (rybí omáčky, ryby ošetřené působením enzymů ve slaném nálevu atd.) určených k lidské spotřebě.