Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN EN ISO 23036-1 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Metody průkazu larev L3 čeledi Anisakidae v rybách a produktech rybolovu - Část 1: Metoda UV po stlačení
Sponsored link
Vydáno: 01.11.2021
ČSN EN ISO 23036-1 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Metody průkazu larev L3 čeledi Anisakidae v rybách a produktech rybolovu - Část 1: Metoda UV po stlačení

ČSN EN ISO 23036-1

Mikrobiologie potravinového řetězce - Metody průkazu larev L3 čeledi Anisakidae v rybách a produktech rybolovu - Část 1: Metoda UV po stlačení

Format
Availability
Price and currency
Anglicky Hardcopy
In stock
12.47 €
Označení normy:ČSN EN ISO 23036-1
Třídící znak:560120
Počet stran:24
Vydáno:01.11.2021
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:512961
DESCRIPTION

ČSN EN ISO 23036-1

This document specifies a method for the detection of Anisakidae L3 larvae commonly found in marine and anadromous fishes. The method is applicable to fresh fish and/or frozen fish, as well as lightly processed fish products, such as marinated, salted or smoked. It is also suitable for visceral organs as a confirmatory method for a visual inspection scheme. The artificial digestion method is applicable to quantifying parasitic infections by estimating the number of parasites in the fish musculature and, when applied to fresh fish or lightly processed fish products (never frozen before processing), determining the viability of Anisakidae L3, which can be present. This method does not apply to determining the species or genotype of detected parasites. Final identification is made by morphological and/or molecular methods.