Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN EN ISO 23662 - Definice a technická kritéria pro potraviny a složky potravin vhodné pro vegetariány nebo vegany a pro označování a tvrzení
Vydáno: 01.07.2024
ČSN EN ISO 23662 - Definice a technická kritéria pro potraviny a složky potravin vhodné pro vegetariány nebo vegany a pro označování a tvrzení

ČSN EN ISO 23662

Definice a technická kritéria pro potraviny a složky potravin vhodné pro vegetariány nebo vegany a pro označování a tvrzení

Format
Availability
Price and currency
Anglicky Hardcopy
In stock
8.36 €
Označení normy:ČSN EN ISO 23662
Třídící znak:569616
Počet stran:20
Vydáno:01.07.2024
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:519257
DESCRIPTION

ČSN EN ISO 23662

The document specifies the definitions and technical criteria to be fulfilled for foods and food ingredients to be suitable for vegetarians (including ovo-lacto-, ovo- and lacto-vegetarians) or vegans as well as for food labelling and claims. It is applicable to business-to-business communication (B2B), to the food trade, and to food labelling and claims. The definitions and technical criteria apply only post-harvest/collecting. It does not apply to human safety, environmental safety, socio-economic considerations (e.g. fair trade, animal welfare), religious beliefs and the characteristics of packaging materials.