Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN EN ISO 34101-2 - Udržitelné a sledovatelné kakao - Část 2: Výkonnostní požadavky (související s ekonomickými, sociálními a environmentálními aspekty)
Vydáno: 01.12.2020
ČSN EN ISO 34101-2 - Udržitelné a sledovatelné kakao - Část 2: Výkonnostní požadavky (související s ekonomickými, sociálními a environmentálními aspekty)

ČSN EN ISO 34101-2

Udržitelné a sledovatelné kakao - Část 2: Výkonnostní požadavky (související s ekonomickými, sociálními a environmentálními aspekty)

Format
Availability
Price and currency
Anglicky Hardcopy
In stock
12.90 €
Označení normy:ČSN EN ISO 34101-2
Třídící znak:560579
Počet stran:36
Vydáno:01.12.2020
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:510947
DESCRIPTION

ČSN EN ISO 34101-2

This document specifies performance requirements related to economic, social and environmental aspects for sustainable cocoa bean production, including post-harvest processes, if applicable. NOTE - Post-harvest processes include pod-breaking, fermentation, drying, sorting, packing, transport and storage of cocoa beans. Only organizations that fulfil both the cocoa sustainability management system requirements of either ISO 34101 1 or ISO 34101 4:2019, Annex A or B, and the performance requirements of this document can claim their cocoa beans have been sustainably produced.