Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN EN ISO 5530-2 - Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 2: Stanovení reologických vlastností pomocí extenzografu
Vydáno: 01.09.2015
ČSN EN ISO 5530-2 - Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 2: Stanovení reologických vlastností pomocí extenzografu

ČSN EN ISO 5530-2

Pšeničná mouka - Fyzikální vlastnosti těsta - Část 2: Stanovení reologických vlastností pomocí extenzografu

Format
Availability
Price and currency
Anglicky Hardcopy
In stock
12.48 €
Označení normy:ČSN EN ISO 5530-2
Třídící znak:461507
Počet stran:28
Vydáno:01.09.2015
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:97707
DESCRIPTION

ČSN EN ISO 5530-2

This part of ISO 5530 specifies a method, using an extensograph, for the determination of the rheological properties of wheat flour dough in an extension test. The recorded load-extension curve is used to assess general quality of flour and its response to improving agents. The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.). NOTE: This part of ISO 5530 is based on ICC 114.[3]