Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.
Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.
PRICES include / exclude VAT
Homepage>
ČSN EN ISO 5534 - Sýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda) Vydáno: 01.01.2005
ČSN EN ISO 5534
Sýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda)
Česky Hardcopy
In stock
6.17 €
Označení normy: | ČSN EN ISO 5534 |
Třídící znak: | 571003 |
Počet stran: | 12 |
Vydáno: | 01.01.2005 |
Harmonizace: | Norma není harmonizována |
Katalogové číslo: | 71857 |
DESCRIPTION
ČSN EN ISO 5534
Tato mezinárodní norma specifikuje referenční metodu pro stanovení obsahu celkové sušiny v sýrech a tavených sýrech.