Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.
Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.
PRICES include / exclude VAT
no, exclude
Česká Republika Slovensko Germany Austria Belgium Bulgaria Croatia Cyprus Denmark Estonia Finland France Greece Hungary Ireland Italy Latvia Lithuania Luxembourg Malta Netherlands Poland Portugal Romania Slovenia Spain Sweden
Homepage >
ČSN EN ISO 5764 - Mléko - Stanovení bodu mrznutí - Termistorová kryoskopická metoda (Referenční metoda) Vydáno: 01.12.2009
ČSN EN ISO 5764 Mléko - Stanovení bodu mrznutí - Termistorová kryoskopická metoda (Referenční metoda)
Česky Hardcopy
In stock
12.53 €
Označení normy: ČSN EN ISO 5764 Třídící znak: 570552 Počet stran: 24 Vydáno: 01.12.2009 Harmonizace: Norma není harmonizována Katalogové číslo: 84734
DESCRIPTION
ČSN EN ISO 5764 Norma ISO 5764:2009/IDF 108:2009 specifikuje referenční metodu s použitím termistorového kryoskopu pro stanovení bodu mrznutí syrového kravského mléka, tepelně ošetřeného plnotučného, částečně odstředěného a odstředěného kravského mléka a syrového ovčího a kozího mléka. Bod mrznutí může být použit k odhadu zvodnění mléka.
Technické normy and partners need your consent to the use of individual data so that they can, among other things, show you information about your interests. Click on the "OK" box to give your consent.
Reject everything Yes, I accept Detailed settings with explanations can be found here
Privacy