Vážení zákazníci, v letošním roce budeme expedovat poslední objednávky ve středu 18. 12. 2024.

Těšíme se s vámi na shledanou od pondělí 06. 01. 2025.

 

Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN EN ISO 6887-2 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků
Sponsored link
Vydáno: 01.06.2018
ČSN EN ISO 6887-2 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků

ČSN EN ISO 6887-2

Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků

Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
8.40 €
Označení normy:ČSN EN ISO 6887-2
Třídící znak:560102
Počet stran:16
Vydáno:01.06.2018
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:505230
DESCRIPTION

ČSN EN ISO 6887-2

Tento dokument specifikuje pravidla pro přípravu vzorků čerstvého, syrového a zpracovaného masa, drůbeže, zvěřiny a výrobků z nich a jejich suspenze pro mikrobiologické zkoušení v případě, že vzorky vyžadují přípravu odlišnou od metody popsané v ISO 6887-1, která definuje obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a ředění pro mikrobiologické zkoušení.