Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN EN ISO 6887-3 Změna A1 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a produktů rybolovu
Vydáno: 01.05.2021
ČSN EN ISO 6887-3 Změna A1 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a produktů rybolovu

ČSN EN ISO 6887-3 Změna A1

Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a produktů rybolovu

Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
3.41 €
Buy including changes
Označení normy:ČSN EN ISO 6887-3 Změna A1
Třídící znak:560102
Počet stran:8
Vydáno:01.05.2021
Změna / Oprava:A1 5.21
Typ změny:Změna
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:512426