Homepage>ČSN EN ISO 6887-4 - Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 4: Specifické pokyny pro různé výrobky
Sponsored link
Vydáno: 01.08.2019
ČSN EN ISO 6887-4
Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 4: Specifické pokyny pro různé výrobky
Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
8.40 €
Označení normy:
ČSN EN ISO 6887-4
Třídící znak:
560102
Počet stran:
20
Vydáno:
01.08.2019
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
508133
DESCRIPTION
ČSN EN ISO 6887-4
Tento dokument specifikuje pravidla pro přípravu zvláštních potravinářských výrobků neuvedených v jiných částech ISO 6887, které se zabývají obecnějšími kategoriemi potravin. Popisuje také postupy pro resuscitaci a pro přípravu suspenze pro mikrobiologické zkoušení v případě, že vzorky vyžadují odlišnou přípravu od metody popsané v ISO 6887-1, která definuje obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a ředění pro mikrobiologické zkoušení.