Homepage>ČSN EN ISO 7973 - Obiloviny a mlýnské výrobky - Stanovení viskozity mouky - Metoda s použitím amylografu
Sponsored link
Vydáno: 01.07.2016
ČSN EN ISO 7973
Obiloviny a mlýnské výrobky - Stanovení viskozity mouky - Metoda s použitím amylografu
Format
Availability
Price and currency
Anglicky Hardcopy
In stock
8.39 €
Označení normy:
ČSN EN ISO 7973
Třídící znak:
461003
Počet stran:
20
Vydáno:
01.07.2016
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
99686
DESCRIPTION
ČSN EN ISO 7973
This International Standard specifies a method using an amylograph for determining the viscosity of a Suspension of flour in watet -, in which the starch is gelatinized by heating, in Order io assess the conditions of gelatinization of the flour and so judge whether there is any alpha-amylase activity. This method is applicable to wheat and rye flour and also to wheat and rye grain.