Homepage>ČSN EN ISO 9233-2 - Sýry, sýry s kůrou a tavené sýry - Stanovení obsahu natamycinu - Část 2: Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie pro sýry, sýry s kůrou a tavené sýry
Sponsored link
Vydáno: 01.11.2018
ČSN EN ISO 9233-2
Sýry, sýry s kůrou a tavené sýry - Stanovení obsahu natamycinu - Část 2: Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie pro sýry, sýry s kůrou a tavené sýry
Format
Availability
Price and currency
Anglicky Hardcopy
In stock
12.54 €
Označení normy:
ČSN EN ISO 9233-2
Třídící znak:
571010
Počet stran:
28
Vydáno:
01.11.2018
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
505540
DESCRIPTION
ČSN EN ISO 9233-2
This document specifies a method for the determination of natamycin mass fraction in cheese, cheese rind and processed cheese of above 0,5 mg/kg and of the surface-area-related natamycin mass in cheese rind of above 0,03 mg/dm2.