Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN ISO 1841-1 - Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu chloridu - Část 1: Volhardova metoda
Sponsored link
Vydáno: 01.05.1999
ČSN ISO 1841-1 - Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu chloridu - Část 1: Volhardova metoda

ČSN ISO 1841-1

Maso a masné výrobky - Stanovení obsahu chloridu - Část 1: Volhardova metoda

Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
3.40 €
Označení normy:ČSN ISO 1841-1
Třídící znak:576022
Počet stran:8
Vydáno:01.05.1999
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:55745
DESCRIPTION

ČSN ISO 1841-1

Tato norma je českou verzí mezinárodní normy ISO 1841-1:1996. Mezinárodní norma ISO 1841-1:1996 má status české technické normy. (ČSN) ISO 1841 má dvě části: Část 1: Volhardova metoda a Část 2: Potenciometrická metoda. První část normy specifikuje metodu pro stanovení obsahu chloridů v mase a masných výrobcích, včetně drůbeže, s obsahem chloridu sodného rovným nebo větším než 1,0 % (m/m). Princip normalizované metody i postup při jejím provádění je podrobně popsán. Norma tedy stanovuje metody zjišťování některých kvalitativních znaků (jakosti) významných pro hygienu výživy. ČSN ISO 1841-1 (57 6022) byla vydána v květnu 1999. Spolu s ČSN ISO 1841-2 nahradila ČSN ISO 1841 (57 0149) ze září 1994.