Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN ISO 19662 - Mléko - Stanovení obsahu tuku - acidobutyrometricky (Gerberova metoda)
Sponsored link
Vydáno: 01.02.2024
ČSN ISO 19662 - Mléko - Stanovení obsahu tuku - acidobutyrometricky (Gerberova metoda)

ČSN ISO 19662

Mléko - Stanovení obsahu tuku - acidobutyrometricky (Gerberova metoda)

Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
8.46 €
Označení normy:ČSN ISO 19662
Třídící znak:570517
Počet stran:20
Vydáno:01.02.2024
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:518821
DESCRIPTION

ČSN ISO 19662

Tento dokument specifikuje metodu acidobutyrometrickou neboli "Gerberovu" pro stanovení obsahu tuku v mléce. Je použitelný pro plnotučné a částečně odstředěné mléko. Je rovněž použitelný pro mléko obsahující povolené konzervační látky (dichroman draselný, bronopol). Nevztahuje se na "formalínové" mléko ani na mléka, která byla ošetřena homogenizací.
Email address into which you will receive a response
Your name