Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN ISO 21527-1 - Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu kvasinek a plísní - Část 1: Technika počítání kolonií u výrobků s aktivitou vody vyšší než 0,95
Vydáno: 01.01.2009
ČSN ISO 21527-1 - Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu kvasinek a plísní - Část 1: Technika počítání kolonií u výrobků s aktivitou vody vyšší než 0,95

ČSN ISO 21527-1

Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu kvasinek a plísní - Část 1: Technika počítání kolonií u výrobků s aktivitou vody vyšší než 0,95

Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
6.14 €
Označení normy:ČSN ISO 21527-1
Třídící znak:560650
Počet stran:12
Vydáno:01.01.2009
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:82562
DESCRIPTION

ČSN ISO 21527-1

Tato část ISO 21527 specifikuje horizontální metodu stanovení počtu živých kvasinek a plísní ve výrobcích určených pro lidskou spotřebu nebo pro krmení zvířat, které mají aktivitu vody vyšší než 0,95 (vejce, maso, mléčné výrobky (s výjimkou sušeného mléka), ovoce, zelenina, čerstvé těstoviny apod.), pomocí techniky počítání kolonií vyrostlých při 25 °C ± 1 °C. Tato část ISO 21527 neumožňuje stanovení spor plísní. Ani identifikace plísní ani vyšetření potravin na mykotoxiny nespadají do předmětu této části ISO 21527. Metoda specifikovaná v této části ISO 21527 není vhodná pro stanovení počtu termorezistentních hub, jako jsou Byssochlamys bulva nebo Byssochlamys nivea v konzervovaném ovoci a zelenině.