Homepage>ČSN ISO 2169 - Ovoce a zelenina - Fyzikální podmínky v chladírnách - Definice a měření
Sponsored link
Vydáno: 01.08.1999
ČSN ISO 2169
Ovoce a zelenina - Fyzikální podmínky v chladírnách - Definice a měření
Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
6.17 €
Označení normy:
ČSN ISO 2169
Třídící znak:
463002
Počet stran:
12
Vydáno:
01.08.1999
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
56204
DESCRIPTION
ČSN ISO 2169
Norma je českou verzí mezinárodní normy ISO 2169:1981. Mezinárodní norma ISO 2169:1981 má status české technické normy. Tato mezinárodní norma stanovuje definice fyzikálních ukazatelů, které jsou obvykle používány při průmyslovém skladování ovoce a zeleniny v chladírnách (teplota, relativní vlhkost, cirkulace vzduchu, rychlost výměny vzduchu atd.) a poskytuje potřebné informace o jejich měření. Výsledkem úvah pro teploty používané pro výrobky musí být: - buď letální teplota a bezpečné rozmezí, - nebo kritická teplota a bezpečné rozmezí. Norma obsahuje tyto kapitoly: kapitolu 1 - Předmět normy, kapitolu 2 - Teplota, kapitolu 3 - Relativní vlhkost a kapitolu 4 - Proudění vzduchu. ČSN ISO 2169 (46 3002) byla vydána v srpnu 1999.