Homepage>ČSN ISO 2173 - Výrobky z ovoce a zeleniny - Stanovení obsahu rozpustné sušiny - Refraktometrická metoda
Sponsored link
Vydáno: 01.04.2014
ČSN ISO 2173
Výrobky z ovoce a zeleniny - Stanovení obsahu rozpustné sušiny - Refraktometrická metoda
Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
6.16 €
Označení normy:
ČSN ISO 2173
Třídící znak:
560292
Počet stran:
12
Vydáno:
01.04.2014
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
95085
DESCRIPTION
ČSN ISO 2173
Tato mezinárodní norma specifikuje refraktometrickou metodu pro stanovení rozpustné sušiny ve výrobcích z ovoce a zeleniny. Tato metoda je zejména použitelná pro husté výrobky, výrobky obsahující suspendované látky a výrobky s vyšším obsahem cukru. Pokud výrobky obsahují jiné rozpuštěné látky, výsledky jsou pouze orientační; nicméně podle dohody, může být výsledek obdržený touto metodou běžně považován za obsah rozpustné sušiny.