Menu
0
Total price
0 €
PRICES include / exclude VAT
Homepage>ČSN ISO 6557-2 - Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu kyseliny askorbové. Část 2: Běžné metody
Vydáno: 01.05.1996
ČSN ISO 6557-2 - Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu kyseliny askorbové. Část 2: Běžné metody

ČSN ISO 6557-2

Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu kyseliny askorbové. Část 2: Běžné metody

Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
3.41 €
Označení normy:ČSN ISO 6557-2
Třídící znak:560296
Počet stran:8
Vydáno:01.05.1996
Harmonizace:Norma není harmonizována
Katalogové číslo:19587
DESCRIPTION

ČSN ISO 6557-2

Tato část normy ISO 6557 specifikuje dvě běžné metody pro stanovení obsahu kyseliny askorbové v ovoci, zelenině a ve výrobcích z nich. metoda A: titrace s 2,6-dichlorfenolindofenolem metoda B: spektrofotometricky 2,6-dichlorfenolindofenolem po extrakci xylenem Metodu A lze použít pouze v nepřítomnosti interferujících látek (viz 2.6). Metoda B je vhodná pro výrobky z ovoce a zeleniny v silně zbarvených roztocích.