Homepage>ČSN P CEN/TS 16233-1 - Potraviny - Metoda HPLC pro stanovení xantofylů v rybím mase - Část 1: Stanovení astaxantinu a kantaxantinu
Sponsored link
Vydáno: 01.05.2013
ČSN P CEN/TS 16233-1
Potraviny - Metoda HPLC pro stanovení xantofylů v rybím mase - Část 1: Stanovení astaxantinu a kantaxantinu
Format
Availability
Price and currency
Česky Hardcopy
In stock
8.40 €
Označení normy:
ČSN P CEN/TS 16233-1
Třídící znak:
560687
Počet stran:
16
Vydáno:
01.05.2013
Harmonizace:
Norma není harmonizována
Katalogové číslo:
92948
DESCRIPTION
ČSN P CEN/TS 16233-1
Tato technická specifikace specifikuje metodu pro stanovení kantaxantinu a astaxantinu v rybím mase vysokoúčinnou kapalinovou chromatografií (HPLC). Tato metoda může být používána v oblasti nad 0,02 mg/kg a neměla by být používána ke stanovení kantaxantinu v drůbežích tkáních, vaječných žloutcích a krevetích tkáních, a to kvůli možné interferenci kantaxantinu s kryptoxantinem a estery xantofylů, které jsou někdy přítomny v těchto matricích.