PRICES include / exclude VAT
Sponsored link
sklademDatum vydání: 2020-12
DIN EN ISO 16140-5
Microbiology of the food chain - Method validation - Part 5: Protocol for factorial interlaboratory validation for non-proprietary methods (ISO 16140-5:2020)
Mikrobiologie der Lebensmittelkette - Verfahrensvalidierung - Teil 5: Arbeitsvorschrift für eine faktorielle Ringversuch-Verfahrensvalidierung nicht urheberrechtlich geschützter Verfahren (ISO 16140-5:2020)
Format
Availability
Price and currency
Německy Hardcopy
In stock
157.58 €
Německy PDF
Immediate download
157.58 €
Anglicky Hardcopy
In stock
197.31 €
Anglicky PDF
Immediate download
197.31 €
Status: | Norma |
Datum vydání: | 2020-12 |
Označení: | DIN EN ISO 16140-5 |
Název produktu: | Microbiology of the food chain - Method validation - Part 5: Protocol for factorial interlaboratory validation for non-proprietary methods (ISO 16140-5:2020) |
Počet stran: | 46 |
DESCRIPTION