PRICES include / exclude VAT
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN EN 13191-1
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí bromidů - Část 1: Stanovení celkového obsahu bromidů jako anorganických bromidů
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí bromidů - Část 1: Stanovení celkového obsahu bromidů jako anorganických bromidů
Vydáno: 01.12.2001
Česky Hardcopy
In stock
8.39 €
ČSN EN 13784
Potraviny - Detekce ozářených potravin DNA Comet analýzou - Screeningová metoda
Potraviny - Detekce ozářených potravin DNA Comet analýzou - Screeningová metoda
Vydáno: 01.07.2002
Anglicky Hardcopy
In stock
8.39 €
ČSN EN 14084
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení olova, kadmia, zinku, mědi a železa atomovou absorpční spektrometrií (AAS) po mikrovlnném rozkladu
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení olova, kadmia, zinku, mědi a železa atomovou absorpční spektrometrií (AAS) po mikrovlnném rozkladu
Vydáno: 01.10.2003
Česky Hardcopy
In stock
8.39 €
Česky Hardcopy
In stock
8.39 €
Česky Hardcopy
In stock
2.63 €
ČSN ISO 8587
Senzorická analýza - Metodologie - Pořadová zkouška
Senzorická analýza - Metodologie - Pořadová zkouška
Vydáno: 01.10.2008
Česky Hardcopy
In stock
12.53 €
ČSN EN 15637
Potraviny rostlinného původu - Stanovení reziduí pesticidů pomocí LC-MS/MS po methanolové extrakci a přečištění na křemelině
Potraviny rostlinného původu - Stanovení reziduí pesticidů pomocí LC-MS/MS po methanolové extrakci a přečištění na křemelině
Vydáno: 01.04.2009
Anglicky Hardcopy
In stock
21.88 €
ČSN ISO 5496
Senzorická analýza - Metodologie - Zasvěcení do problematiky a výcvik posuzovatelů při zjišťování a rozlišování pachů
Senzorická analýza - Metodologie - Zasvěcení do problematiky a výcvik posuzovatelů při zjišťování a rozlišování pachů
Vydáno: 01.09.2009
Česky Hardcopy
In stock
8.39 €
ČSN EN ISO 5492 Změna A1
Senzorická analýza - Slovník
Senzorická analýza - Slovník
Vydáno: 01.08.2017
Česky Hardcopy
In stock
6.17 €
ČSN ISO 1871
Potraviny a krmiva - Obecné pokyny pro stanovení dusíku metodou podle Kjeldahla
Potraviny a krmiva - Obecné pokyny pro stanovení dusíku metodou podle Kjeldahla
Vydáno: 01.09.2010
Česky Hardcopy
In stock
6.17 €
ČSN EN 14177
Potraviny - Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - Metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina
Potraviny - Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - Metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina
Vydáno: 01.01.2013
Česky Hardcopy
In stock
8.39 €
Česky Hardcopy
In stock
8.39 €