PRICES include / exclude VAT
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN EN 1788
Potraviny - Termoluminiscenční detekce ozářených potravin, ze kterých mohou být izolovány křemičité minerály
Potraviny - Termoluminiscenční detekce ozářených potravin, ze kterých mohou být izolovány křemičité minerály
Vydáno: 01.08.2002
Česky Hardcopy
In stock
12.59 €
ČSN ISO 11035
Senzorická analýza - Identifikace a výběr deskriptorů pro stanovení senzorického profilu pomocí mnohorozměrového přístupu
Senzorická analýza - Identifikace a výběr deskriptorů pro stanovení senzorického profilu pomocí mnohorozměrového přístupu
Vydáno: 01.12.2002
Česky Hardcopy
In stock
12.99 €
ČSN EN 1376 +AC
Potraviny - Stanovení sacharinu ve stolních sladidlech - Spektrometrická metoda
Potraviny - Stanovení sacharinu ve stolních sladidlech - Spektrometrická metoda
Vydáno: 01.11.1997
Česky Hardcopy
In stock
6.20 €
ČSN EN 1378 +AC
Potraviny - Stanovení aspartamu ve stolních sladidlech - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Potraviny - Stanovení aspartamu ve stolních sladidlech - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.11.1997
Česky Hardcopy
In stock
8.44 €
ČSN EN 1379 +AC
Potraviny - Stanovení cyklamátu a sacharinu v tekutých stolních sladidlech - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Potraviny - Stanovení cyklamátu a sacharinu v tekutých stolních sladidlech - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.11.1997
Česky Hardcopy
In stock
8.44 €
ČSN EN 14185-2
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí N-methylkarbamatu - Část 2: Metoda HPLC s přečištěním na křemelinové kolonce
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí N-methylkarbamatu - Část 2: Metoda HPLC s přečištěním na křemelinové kolonce
Vydáno: 01.10.2006
Anglicky Hardcopy
In stock
8.44 €
Česky Hardcopy
In stock
0.00 €
ČSN EN 1785
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících tuk - Analýza 2-alkylcyklobutanonů metodou plynové chromatografie s hmotnostní detekcí
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících tuk - Analýza 2-alkylcyklobutanonů metodou plynové chromatografie s hmotnostní detekcí
Vydáno: 01.09.2004
Česky Hardcopy
In stock
8.44 €
ČSN EN 14352
Potraviny - Stanovení fumonisinů B1 a B2 v potravinách na bázi kukuřice - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Potraviny - Stanovení fumonisinů B1 a B2 v potravinách na bázi kukuřice - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Vydáno: 01.12.2004
Česky Hardcopy
In stock
8.44 €
ČSN EN 1988-1
Potraviny - Stanovení siřičitanu - Část 1: Optimalizovaná Monier - Williamsova metoda
Potraviny - Stanovení siřičitanu - Část 1: Optimalizovaná Monier - Williamsova metoda
Vydáno: 01.12.1998
Česky Hardcopy
In stock
8.44 €
Česky Hardcopy
In stock
8.44 €
ČSN 56 0000 Změna a
Základní potravinářské názvosloví
Základní potravinářské názvosloví
Vydáno: 01.05.1979
Česky Hardcopy
In stock
3.44 €