PRICES include / exclude VAT
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN EN 1988-1
Potraviny - Stanovení siřičitanu - Část 1: Optimalizovaná Monier - Williamsova metoda
Potraviny - Stanovení siřičitanu - Část 1: Optimalizovaná Monier - Williamsova metoda
Vydáno: 01.12.1998
Česky Hardcopy
In stock
8.40 €
Česky Hardcopy
In stock
8.40 €
ČSN EN 17644
Potraviny - Detekce potravinových alergenů metodami kapalinové chromatografie-hmotnostní spektrometrie (LC-MS) - Obecné zásady
Potraviny - Detekce potravinových alergenů metodami kapalinové chromatografie-hmotnostní spektrometrie (LC-MS) - Obecné zásady
Vydáno: 01.12.2022
Anglicky Hardcopy
In stock
12.55 €
Anglicky Hardcopy
In stock
19.72 €
ČSN EN ISO 16140-5
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 5: Protokol pro faktoriální mezilaboratorní validaci nechráněných metod
Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 5: Protokol pro faktoriální mezilaboratorní validaci nechráněných metod
Vydáno: 01.01.2021
Anglicky Hardcopy
In stock
19.72 €
ČSN EN ISO 8589 Změna A1
Senzorická analýza - Obecné pokyny pro uspořádání senzorického pracoviště
Senzorická analýza - Obecné pokyny pro uspořádání senzorického pracoviště
Vydáno: 01.02.2015
Česky Hardcopy
In stock
2.63 €
ČSN 56 0097
Potraviny - Stanovení poškozených zrn v luštěninách určených pro přímou spotřebu a stanovení zrnitosti
Potraviny - Stanovení poškozených zrn v luštěninách určených pro přímou spotřebu a stanovení zrnitosti
Vydáno: 01.12.2009
Česky Hardcopy
In stock
3.43 €
ČSN EN 14185-2
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí N-methylkarbamatu - Část 2: Metoda HPLC s přečištěním na křemelinové kolonce
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí N-methylkarbamatu - Část 2: Metoda HPLC s přečištěním na křemelinové kolonce
Vydáno: 01.10.2006
Anglicky Hardcopy
In stock
8.40 €
Česky Hardcopy
In stock
6.17 €
Česky Hardcopy
In stock
8.40 €
ČSN EN 13804
Potraviny - Stanovení prvků v různém oxidačním stupni - Obecné a specifické požadavky
Potraviny - Stanovení prvků v různém oxidačním stupni - Obecné a specifické požadavky
Vydáno: 01.08.2013
Anglicky Hardcopy
In stock
8.40 €
ČSN EN 1785
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících tuk - Analýza 2-alkylcyklobutanonů metodou plynové chromatografie s hmotnostní detekcí
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících tuk - Analýza 2-alkylcyklobutanonů metodou plynové chromatografie s hmotnostní detekcí
Vydáno: 01.09.2004
Česky Hardcopy
In stock
8.40 €