PRICES include / exclude VAT
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN EN 1377 +AC
Potraviny - Stanovení acesulfanu K ve stolních sladidlech - Spektrometrická metoda
Potraviny - Stanovení acesulfanu K ve stolních sladidlech - Spektrometrická metoda
Vydáno: 01.11.1997
Česky Hardcopy
In stock
6.18 €
Česky Hardcopy
In stock
8.42 €
ČSN EN 13784
Potraviny - Detekce ozářených potravin DNA Comet analýzou - Screeningová metoda
Potraviny - Detekce ozářených potravin DNA Comet analýzou - Screeningová metoda
Vydáno: 01.07.2002
Anglicky Hardcopy
In stock
8.42 €
ČSN EN 13191-1
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí bromidů - Část 1: Stanovení celkového obsahu bromidů jako anorganických bromidů
Potraviny s nízkým obsahem tuku - Stanovení reziduí bromidů - Část 1: Stanovení celkového obsahu bromidů jako anorganických bromidů
Vydáno: 01.12.2001
Česky Hardcopy
In stock
8.42 €
ČSN EN 14084
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení olova, kadmia, zinku, mědi a železa atomovou absorpční spektrometrií (AAS) po mikrovlnném rozkladu
Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení olova, kadmia, zinku, mědi a železa atomovou absorpční spektrometrií (AAS) po mikrovlnném rozkladu
Vydáno: 01.10.2003
Česky Hardcopy
In stock
8.42 €
ČSN EN 12823-1
Potraviny - Stanovení vitaminu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 1: Stanovení all-E-retinolu a 13-Z-retinolu
Potraviny - Stanovení vitaminu A metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie - Část 1: Stanovení all-E-retinolu a 13-Z-retinolu
Vydáno: 01.12.2014
Česky Hardcopy
In stock
8.42 €
ČSN EN ISO 11133
Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
Vydáno: 01.12.2014
Česky Hardcopy
In stock
33.91 €
ČSN EN 14177
Potraviny - Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - Metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina
Potraviny - Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - Metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina
Vydáno: 01.01.2013
Česky Hardcopy
In stock
8.42 €
Česky Hardcopy
In stock
8.42 €
ČSN EN 14132
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v ječmeni a pražené kávě - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v ječmeni a pražené kávě - HPLC metoda s přečištěním na imunoafinitní kolonce
Vydáno: 01.01.2013
Česky Hardcopy
In stock
8.42 €
Česky Hardcopy
In stock
12.57 €
ČSN EN 12857
Potraviny - Stanovení cyklamátu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Potraviny - Stanovení cyklamátu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Vydáno: 01.05.2000
Česky Hardcopy
In stock
8.42 €