PRICES include / exclude VAT
5600 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN EN 12393-2
Potraviny rostlinného původu - Multireziduální metody pro stanovení reziduí pesticidů plynovou chromatografií - Část 2: Metody extrakce a přečištění
Potraviny rostlinného původu - Multireziduální metody pro stanovení reziduí pesticidů plynovou chromatografií - Část 2: Metody extrakce a přečištění
Vydáno: 01.05.2014
Anglicky Hardcopy
In stock
16.19 €
ČSN ISO 5496 Změna Amd.1
Senzorická analýza - Metodologie - Zasvěcení do problematiky a výcvik posuzovatelů při zjišťování a rozlišování pachů
Senzorická analýza - Metodologie - Zasvěcení do problematiky a výcvik posuzovatelů při zjišťování a rozlišování pachů
Vydáno: 01.11.2018
Česky Hardcopy
In stock
3.44 €
ČSN EN ISO 5495 Změna A1
Senzorická analýza - Metodologie - Párová porovnávací zkouška
Senzorická analýza - Metodologie - Párová porovnávací zkouška
Vydáno: 01.09.2016
Česky Hardcopy
In stock
3.44 €
ČSN EN ISO 5492
Senzorická analýza - Slovník
Senzorická analýza - Slovník
Vydáno: 01.12.2009
Česky Hardcopy
In stock
19.79 €
Anglicky Hardcopy
In stock
33.99 €
Anglicky Hardcopy
In stock
8.44 €
Anglicky Hardcopy
In stock
8.44 €
ČSN ISO 11056
Senzorická analýza - Metodologie - Metoda odhadu magnitudy
Senzorická analýza - Metodologie - Metoda odhadu magnitudy
Vydáno: 01.07.2022
Anglicky Hardcopy
In stock
16.19 €
ČSN EN 13708
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících krystalický cukr metodou ESR spektroskopie
Potraviny - Detekce ozářených potravin obsahujících krystalický cukr metodou ESR spektroskopie
Vydáno: 01.09.2022
Anglicky Hardcopy
In stock
8.44 €
ČSN ISO 11036
Senzorická analýza - Metodologie - Profil textury
Senzorická analýza - Metodologie - Profil textury
Vydáno: 01.12.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
12.59 €
ČSN EN ISO 23418
Mikrobiologie potravinového řetězce - Sekvenování celého genomu pro typizaci a genomickou charakterizaci bakterií - Obecné požadavky a návod
Mikrobiologie potravinového řetězce - Sekvenování celého genomu pro typizaci a genomickou charakterizaci bakterií - Obecné požadavky a návod
Vydáno: 01.12.2022
Anglicky Hardcopy
In stock
19.79 €