PRICES include / exclude VAT
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Anglicky Hardcopy
In stock
16.09 €
Česky Hardcopy
In stock
12.51 €
Anglicky Hardcopy
In stock
19.67 €
Česky Hardcopy
In stock
8.38 €
ČSN 56 0116-4
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině
Vydáno: 01.03.1993
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
ČSN ISO 1743
Glukózový sirup. Stanovení obsahu sušiny refraktometricky
Glukózový sirup. Stanovení obsahu sušiny refraktometricky
Vydáno: 01.09.1994
Česky Hardcopy
In stock
8.38 €
ČSN 56 0116-2
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků
Vydáno: 01.07.1995
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
ČSN EN ISO 3593
Škrob. Stanovení popela (ISO 3593:1981)
Škrob. Stanovení popela (ISO 3593:1981)
Vydáno: 01.08.1995
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
ČSN 56 0130-6
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 6: Stanovení tuku
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 6: Stanovení tuku
Vydáno: 01.09.1995
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
ČSN 56 0116
Metody zkoušení pekařských výrobků
Metody zkoušení pekařských výrobků
Vydáno: 01.08.1975
Česky Hardcopy
In stock
16.09 €
ČSN 56 0146-1
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Všeobecná ustanovení
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Všeobecná ustanovení
Vydáno: 01.12.1989
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
ČSN 56 0146-6
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu popela
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu popela
Vydáno: 01.06.1987
Česky Hardcopy
In stock
2.62 €