PRICES include / exclude VAT
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN EN 17252
Potraviny - Stanovení fomopsinu A v semenech lupiny a výrobcích z nich metodou LC-MS/MS
Potraviny - Stanovení fomopsinu A v semenech lupiny a výrobcích z nich metodou LC-MS/MS
Vydáno: 01.07.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
12.54 €
ČSN EN ISO 23036-2
Mikrobiologie potravinového řetězce - Metody průkazu larev L3 čeledi Anisakidae v rybách a produktech rybolovu - Část 2: Metoda umělého trávení
Mikrobiologie potravinového řetězce - Metody průkazu larev L3 čeledi Anisakidae v rybách a produktech rybolovu - Část 2: Metoda umělého trávení
Vydáno: 01.11.2021
Anglicky Hardcopy
In stock
12.54 €
ČSN EN ISO 16654 Změna A2
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Vydáno: 01.09.2023
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
ČSN 56 0160-1
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 1: Vzorkování
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 1: Vzorkování
Vydáno: 01.05.1993
Česky Hardcopy
In stock
2.63 €
ČSN 56 0145
Vzorkování cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva
Vzorkování cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva
Vydáno: 01.06.1989
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
ČSN 56 0146
Metody zkoušení výrobků cukrovinkářského průmyslu a trvanlivého pečiva. Všeobecné metody zkoušení
Metody zkoušení výrobků cukrovinkářského průmyslu a trvanlivého pečiva. Všeobecné metody zkoušení
Vydáno: 01.10.1965
Česky Hardcopy
In stock
41.80 €
ČSN 56 0146-4
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu tuku
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu tuku
Vydáno: 01.08.1985
Česky Hardcopy
In stock
2.63 €
ČSN 56 0146-5
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu sacharidů
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu sacharidů
Vydáno: 01.12.1986
Česky Hardcopy
In stock
12.54 €
ČSN 56 0160 Změna Z6
Metody zkoušení cukrovarských výrobků
Metody zkoušení cukrovarských výrobků
Vydáno: 01.03.2006
Česky Hardcopy
In stock
1.23 €
ČSN 56 0176
Metody zkoušení škrobu
Metody zkoušení škrobu
Vydáno: 01.04.1965
Česky Hardcopy
In stock
8.40 €
ČSN 56 0176-5
Metody zkoušení škrobu. Stanovení stipů
Metody zkoušení škrobu. Stanovení stipů
Vydáno: 01.07.1979
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
ČSN 56 0185
Vzorkování piva
Vzorkování piva
Vydáno: 01.04.1983
Česky Hardcopy
In stock
6.17 €