PRICES include / exclude VAT
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN 56 0146-4
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu tuku
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu tuku
Vydáno: 01.08.1985
Česky Hardcopy
In stock
2.64 €
ČSN 56 0146-5
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu sacharidů
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu sacharidů
Vydáno: 01.12.1986
Česky Hardcopy
In stock
12.62 €
ČSN 56 0160 Změna Z6
Metody zkoušení cukrovarských výrobků
Metody zkoušení cukrovarských výrobků
Vydáno: 01.03.2006
Česky Hardcopy
In stock
1.24 €
ČSN 56 0176
Metody zkoušení škrobu
Metody zkoušení škrobu
Vydáno: 01.04.1965
Česky Hardcopy
In stock
8.45 €
ČSN 56 0176-5
Metody zkoušení škrobu. Stanovení stipů
Metody zkoušení škrobu. Stanovení stipů
Vydáno: 01.07.1979
Česky Hardcopy
In stock
3.44 €
ČSN 56 0185
Vzorkování piva
Vzorkování piva
Vydáno: 01.04.1983
Česky Hardcopy
In stock
6.21 €
ČSN 56 0186-12
Metody zkoušení piva - Část 12: Stanovení celkového dusíku
Metody zkoušení piva - Část 12: Stanovení celkového dusíku
Vydáno: 01.01.2011
Česky Hardcopy
In stock
3.44 €
ČSN EN 16924
Potraviny - Stanovení zearalenonu v jedlých rostlinných olejích metodou LC-FLD nebo LC-MS/MS
Potraviny - Stanovení zearalenonu v jedlých rostlinných olejích metodou LC-FLD nebo LC-MS/MS
Vydáno: 01.11.2018
Anglicky Hardcopy
In stock
13.02 €
Anglicky Hardcopy
In stock
19.83 €
Česky Hardcopy
In stock
8.45 €
ČSN EN ISO 10272-1
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Campylobacter - Část 1: Metoda průkazu
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Campylobacter - Část 1: Metoda průkazu
Vydáno: 01.12.2019
Česky Hardcopy
In stock
12.62 €