PRICES include / exclude VAT
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN 56 0186-5
Metody zkoušení piva. Stanovení alkoholu
Metody zkoušení piva. Stanovení alkoholu
Vydáno: 01.01.1986
Česky Hardcopy
In stock
12.59 €
Česky Hardcopy
In stock
2.64 €
ČSN EN ISO 21567
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Shigella
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Shigella
Vydáno: 01.07.2005
Česky Hardcopy
In stock
12.59 €
Česky Hardcopy
In stock
6.20 €
ČSN P CEN/TS 17062
Potraviny rostlinného původu - Multimetoda pro stanovení reziduí pesticidů v rostlinných olejích metodou LC-MS/MS (QuOil)
Potraviny rostlinného původu - Multimetoda pro stanovení reziduí pesticidů v rostlinných olejích metodou LC-MS/MS (QuOil)
Vydáno: 01.03.2020
Anglicky Hardcopy
In stock
12.99 €
ČSN EN 17425
Potraviny - Stanovení námelových alkaloidů v obilovinách a výrobcích z obilovin předčištěním pomocí disperzní SPE a metodou LC-MS/MS
Potraviny - Stanovení námelových alkaloidů v obilovinách a výrobcích z obilovin předčištěním pomocí disperzní SPE a metodou LC-MS/MS
Vydáno: 01.10.2021
Anglicky Hardcopy
In stock
16.19 €
ČSN EN ISO 23036-1
Mikrobiologie potravinového řetězce - Metody průkazu larev L3 čeledi Anisakidae v rybách a produktech rybolovu - Část 1: Metoda UV po stlačení
Mikrobiologie potravinového řetězce - Metody průkazu larev L3 čeledi Anisakidae v rybách a produktech rybolovu - Část 1: Metoda UV po stlačení
Vydáno: 01.11.2021
Anglicky Hardcopy
In stock
12.59 €
ČSN 56 0160-7 Změna Z1
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení obsahu redukujících látek
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení obsahu redukujících látek
Vydáno: 01.03.2006
Česky Hardcopy
In stock
3.44 €
ČSN 56 0160-3
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení ztráty hmotnosti sušením
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení ztráty hmotnosti sušením
Vydáno: 01.01.2001
Česky Hardcopy
In stock
3.44 €
ČSN 56 0186-2
Metody zkoušení piva - Část 2: Senzorické zkoušení
Metody zkoušení piva - Část 2: Senzorické zkoušení
Vydáno: 01.12.2011
Česky Hardcopy
In stock
3.44 €
ČSN 56 0160-17
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Část 17: Stanovení obsahu sušiny (A. Metoda sušení za sníženého tlaku, B. Refraktometrická metoda)
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Část 17: Stanovení obsahu sušiny (A. Metoda sušení za sníženého tlaku, B. Refraktometrická metoda)
Vydáno: 01.03.2006
Česky Hardcopy
In stock
8.44 €
ČSN EN ISO 17604
Mikrobiologie potravinového řetězce - Vzorkování těl poražených zvířat pro mikrobiologické vyšetření
Mikrobiologie potravinového řetězce - Vzorkování těl poražených zvířat pro mikrobiologické vyšetření
Vydáno: 01.04.2016
Česky Hardcopy
In stock
8.44 €