PRICES include / exclude VAT
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Anglicky Hardcopy
In stock
12.99 €
Anglicky Hardcopy
In stock
19.79 €
ČSN EN ISO 13307
Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků
Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků
Vydáno: 01.11.2013
Česky Hardcopy
In stock
8.44 €
ČSN EN ISO 18744
Mikrobiologie potravinového řetězce - Průkaz a stanovení počtu Cryptosporidium a Giardia v čerstvé zelené listové zelenině a plodech bobulovin
Mikrobiologie potravinového řetězce - Průkaz a stanovení počtu Cryptosporidium a Giardia v čerstvé zelené listové zelenině a plodech bobulovin
Vydáno: 01.10.2016
Anglicky Hardcopy
In stock
12.99 €
ČSN EN 16923
Potraviny - Stanovení T-2 a HT-2 toxinu v obilovinách a výrobcích z obilovin pro kojence a malé děti metodou HPLC-MS/MS po SPE přečištění
Potraviny - Stanovení T-2 a HT-2 toxinu v obilovinách a výrobcích z obilovin pro kojence a malé děti metodou HPLC-MS/MS po SPE přečištění
Vydáno: 01.05.2023
Anglicky Hardcopy
In stock
12.99 €
Česky Hardcopy
In stock
12.99 €
Česky Hardcopy
In stock
2.64 €
Česky Hardcopy
In stock
12.59 €
ČSN 56 0116-5
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 5: Stanovení chloridu sodného
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 5: Stanovení chloridu sodného
Vydáno: 01.03.1994
Česky Hardcopy
In stock
2.64 €
ČSN 56 0160-11
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 11: Stanovení oxidu siřičitého
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 11: Stanovení oxidu siřičitého
Vydáno: 01.09.1994
Česky Hardcopy
In stock
2.64 €
Česky Hardcopy
In stock
3.44 €
ČSN 56 0130-2
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 2: Vzorkování
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 2: Vzorkování
Vydáno: 01.09.1995
Česky Hardcopy
In stock
6.20 €