PRICES include / exclude VAT
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Česky Hardcopy
In stock
2.63 €
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
ČSN 56 0116-9
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin
Vydáno: 01.07.1995
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
ČSN EN ISO 5377
Produkty hydrolýzy škrobu. Stanovení redukujících látek a dextrózového ekvivalentu. Konstantní titrační metoda Lane-Eynona (ISO 5377:1981)
Produkty hydrolýzy škrobu. Stanovení redukujících látek a dextrózového ekvivalentu. Konstantní titrační metoda Lane-Eynona (ISO 5377:1981)
Vydáno: 01.08.1995
Česky Hardcopy
In stock
8.40 €
Česky Hardcopy
In stock
2.63 €
ČSN 56 0130-7
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 7: Stanovení titrovatelných kyselin
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 7: Stanovení titrovatelných kyselin
Vydáno: 01.09.1995
Česky Hardcopy
In stock
2.63 €
ČSN 56 0160-16
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 16: Stanovení nerozpustných látek
Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 16: Stanovení nerozpustných látek
Vydáno: 01.11.1995
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
ČSN 56 0160-7 Změna Z1
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení obsahu redukujících látek
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení obsahu redukujících látek
Vydáno: 01.03.2006
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
ČSN 56 0160-3
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení ztráty hmotnosti sušením
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení ztráty hmotnosti sušením
Vydáno: 01.01.2001
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
Česky Hardcopy
In stock
6.17 €
ČSN EN ISO 21567
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Shigella
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Shigella
Vydáno: 01.07.2005
Česky Hardcopy
In stock
12.54 €
ČSN 56 0160-17
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Část 17: Stanovení obsahu sušiny (A. Metoda sušení za sníženého tlaku, B. Refraktometrická metoda)
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Část 17: Stanovení obsahu sušiny (A. Metoda sušení za sníženého tlaku, B. Refraktometrická metoda)
Vydáno: 01.03.2006
Česky Hardcopy
In stock
8.40 €