PRICES include / exclude VAT
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN 56 0186-11
Metody zkoušení piva. Stanovení cukrů
Metody zkoušení piva. Stanovení cukrů
Vydáno: 01.04.1983
Česky Hardcopy
In stock
1.24 €
ČSN EN ISO 16654 Změna A1
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Vydáno: 01.11.2017
Česky Hardcopy
In stock
3.44 €
ČSN EN ISO 16654
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157
Vydáno: 01.02.2002
Česky Hardcopy
In stock
8.45 €
Česky Hardcopy
In stock
6.21 €
ČSN 56 0160-5
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení sacharózy polarizací
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení sacharózy polarizací
Vydáno: 01.03.2001
Česky Hardcopy
In stock
3.44 €
ČSN 56 0116-4
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině
Vydáno: 01.03.1993
Česky Hardcopy
In stock
3.44 €
ČSN ISO 1743
Glukózový sirup. Stanovení obsahu sušiny refraktometricky
Glukózový sirup. Stanovení obsahu sušiny refraktometricky
Vydáno: 01.09.1994
Česky Hardcopy
In stock
8.45 €
ČSN 56 0116-2
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků
Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků
Vydáno: 01.07.1995
Česky Hardcopy
In stock
3.44 €
ČSN EN ISO 3593
Škrob. Stanovení popela (ISO 3593:1981)
Škrob. Stanovení popela (ISO 3593:1981)
Vydáno: 01.08.1995
Česky Hardcopy
In stock
3.44 €
ČSN 56 0130-6
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 6: Stanovení tuku
Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 6: Stanovení tuku
Vydáno: 01.09.1995
Česky Hardcopy
In stock
3.44 €
ČSN EN 14569
Potraviny - Mikrobiologická metoda skríningu ozáření potravin založená na paralelně provedených testech LAL a GNB
Potraviny - Mikrobiologická metoda skríningu ozáření potravin založená na paralelně provedených testech LAL a GNB
Vydáno: 01.04.2005
Anglicky Hardcopy
In stock
12.62 €
ČSN P CEN/TS 14537
Potraviny - Stanovení neohesperidinu-dihydrochalkonu metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC)
Potraviny - Stanovení neohesperidinu-dihydrochalkonu metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC)
Vydáno: 01.05.2005
Česky Hardcopy
In stock
8.45 €