PRICES include / exclude VAT
5601 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Česky Hardcopy
In stock
6.17 €
ČSN EN ISO 21567 Oprava 1
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Shigella
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Shigella
Vydáno: 01.04.2011
Česky Hardcopy
In stock
0.00 €
ČSN 56 0160-18
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Část 18: Stanovení glukózového ekvivalentu (Metoda podle Lanea a Eynona s konstantním titrem)
Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Část 18: Stanovení glukózového ekvivalentu (Metoda podle Lanea a Eynona s konstantním titrem)
Vydáno: 01.03.2006
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
Česky Hardcopy
In stock
8.40 €
ČSN 56 0186-4
Metody zkoušení piva - Část 4: Stanovení zákalu
Metody zkoušení piva - Část 4: Stanovení zákalu
Vydáno: 01.12.2011
Česky Hardcopy
In stock
3.42 €
ČSN 56 0187-3
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 3: Zkoušení sladových výtažků
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 3: Zkoušení sladových výtažků
Vydáno: 01.12.2011
Česky Hardcopy
In stock
6.17 €
ČSN 56 0187-2
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 2: Ostatní metody zkoušení sladu
Metody zkoušení sladu a sladových výtažků - Část 2: Ostatní metody zkoušení sladu
Vydáno: 01.12.2011
Česky Hardcopy
In stock
8.40 €
ČSN 56 0186-8
Metody zkoušení piva - Část 8: Stanovení barvy piva
Metody zkoušení piva - Část 8: Stanovení barvy piva
Vydáno: 01.12.2012
Česky Hardcopy
In stock
8.40 €
ČSN 56 0186-9
Metody zkoušení piva - Část 9: Stanovení stupně dosažitelného prokvašení
Metody zkoušení piva - Část 9: Stanovení stupně dosažitelného prokvašení
Vydáno: 01.04.2014
Česky Hardcopy
In stock
6.17 €
ČSN EN 16858
Potraviny - Stanovení melaminu a kyseliny kyanurové v potravinách metodou kapalinové chromatografie a tandemové hmotnostní spektrometrie (LC-MS/MS)
Potraviny - Stanovení melaminu a kyseliny kyanurové v potravinách metodou kapalinové chromatografie a tandemové hmotnostní spektrometrie (LC-MS/MS)
Vydáno: 01.12.2017
Anglicky Hardcopy
In stock
12.94 €
ČSN EN ISO 19020
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro imunoenzymatickou detekci stafylokokových enterotoxinů v potravinách
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro imunoenzymatickou detekci stafylokokových enterotoxinů v potravinách
Vydáno: 01.03.2018
Anglicky Hardcopy
In stock
12.94 €
ČSN EN ISO 19343
Mikrobiologie potravinového řetězce - Detekce a kvantifikace histaminu v rybách a produktech rybolovu - HPLC metoda
Mikrobiologie potravinového řetězce - Detekce a kvantifikace histaminu v rybách a produktech rybolovu - HPLC metoda
Vydáno: 01.12.2018
Česky Hardcopy
In stock
8.40 €