PRICES include / exclude VAT
5602 Metody zkoušení a společná ustanovení
CURRENCY
PRICES include / exclude VAT
Price include VAT will be charged for customers of European Union – non VAT payers.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
Price exclude VAT will be charged for customers of European Union – VAT payers (with valid EU VAT number) and for customers outside of European Union.
ČSN ISO 6557-2
Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu kyseliny askorbové. Část 2: Běžné metody
Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu kyseliny askorbové. Část 2: Běžné metody
Vydáno: 01.05.1996
Česky Hardcopy
In stock
3.43 €
ČSN ISO 5515
Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Rozklad organických látek před analýzou. Mineralizace kyselinami
Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Rozklad organických látek před analýzou. Mineralizace kyselinami
Vydáno: 01.06.1996
Česky Hardcopy
In stock
3.43 €
ČSN ISO 6633
Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu olova atomovou absorpční spektrometrií s elektrotermickou atomizací
Ovoce, zelenina a výrobky z nich. Stanovení obsahu olova atomovou absorpční spektrometrií s elektrotermickou atomizací
Vydáno: 01.06.1996
Česky Hardcopy
In stock
3.43 €
Česky Hardcopy
In stock
3.43 €
ČSN 56 0240-3
Metody zkoušení nealkoholických nápojů. Stanovení sušiny refraktometricky
Metody zkoušení nealkoholických nápojů. Stanovení sušiny refraktometricky
Vydáno: 01.07.1978
Česky Hardcopy
In stock
3.43 €
ČSN 56 0243
Výrobky z ovoce a zeleniny, konzervy masové a masozeleninové. Příprava vzorků k laboratorním zkouškám
Výrobky z ovoce a zeleniny, konzervy masové a masozeleninové. Příprava vzorků k laboratorním zkouškám
Vydáno: 01.07.1985
Česky Hardcopy
In stock
3.43 €
ČSN 56 0245
Metody zkoušení kvasného octa
Metody zkoušení kvasného octa
Vydáno: 01.10.1964
Česky Hardcopy
In stock
12.57 €
ČSN 56 0246 Změna a
Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny
Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny
Vydáno: 01.10.1969
Česky Hardcopy
In stock
2.63 €
ČSN 56 0246-3
Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Senzorické zkoušky
Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Senzorické zkoušky
Vydáno: 01.06.1989
Česky Hardcopy
In stock
12.57 €
ČSN 56 0246-10
Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení sušiny
Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení sušiny
Vydáno: 01.07.1982
Česky Hardcopy
In stock
6.18 €
ČSN 56 0246-12 Změna 1
Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení minerálních příměsí (písku)
Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení minerálních příměsí (písku)
Vydáno: 01.12.1997
Česky Hardcopy
In stock
1.24 €
ČSN 56 0246-18
Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení obsahu cukrů
Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení obsahu cukrů
Vydáno: 01.01.1986
Česky Hardcopy
In stock
6.18 €